Hırdavat Satış KVKK Aytınlatma Metni
HirdavatSatis.com ile paylaştığınız kişiler verileriniz ile ilgili Kişisel Verileri Koruma Kanunu Aydınlatma Metni
 

Ekin Teknik Ankastre Mutfak ve Banyo Sistemleri San. Tic. A.Ş. ‘nin e-ticaret platformu olan HirdavatSatis.com ziyaretçilerinin; üye olarak veya üye olmadan alışveriş yapanların  paylaşmış olduğu ad - soyad, iletişim bilgisi, telefon numarası, e-posta adresinden oluşan kişisel verilerini;

  • Alışveriş amaçlı üyelik hesabı oluşturulması,
  • Siparişi ile ilgili fatura ve irsaliye düzenlenmesi,
  • Siparişleri hakkında bilgilendirme ve fatura gönderilmesi,
  • Siparişlerinin kargo ve nakliye kuruluşları ile adresine teslim edilmesi,
  • Eğer izni alınmış ise indirim ve kampanyalarımız hakkında haber verilmesi,
amaçları ile sınırlı olarak işlemektedir.
 
Siparişlerin adrese teslim edilmesi amacı ile sınırlı olarak bu kişisel verilerden adı – soyadı, teslimat ve fatura adresi, telefon numarası, e-posta adresi bilgileri kargo ve nakliye kuruluşları ile paylaşılmaktadır. Bilgiler bunun dışında herhangi bir üçüncü kişi ile paylaşılmaz.
 
Bu kişisel veriler, kanunun ikinci bölüm 5nci maddesinde belirtilen “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”  hukuki  sebebine  dayalı  olarak, e-ticaret platformumuza üye olduğunuz veya sipariş verdiğiniz anda e-ticaret alt yapımızda dijital ve otomatik olarak işlenmektedir.


Kanunun üçüncü bölüm 11nci maddesinde yer alan hak ve taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” ‘e göre e-ticaret platformumuza kayıt olduğunuz e-posta adresiniz ile “info@hirdavatsatis.com” e-posta adresimize elektronik olarak veya Ekin Teknik Ankastre Mutfak ve Banyo Sist. San. Tic. A.Ş., Y.Dudullu Mahallesi Nato Yolu Caddesi Ekin Sokak No: 1/1  Ümraniye / İstanbul adresimize yerel posta ile yazılı olarak iletebilirsiniz.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.